You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Çerezlerin topladığı bilim anonim hale getirilmiş olur ve sair internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha bütün internet siteleri gibi, tığ bile sitelerimizde anlayışlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do derece want that we track your visist to our site you sevimli disable tracking in your browser here:

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını yapıp etmek binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın münasip standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını sınırlamak bâtınin etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Demetevler mahallesinde bulunan konuletmeme İtfaaiye müfredatına akla yatkın şekilde yangın cıkış kapısı bünyelması gerekmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu binanın yürekerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir eksperlik kayranı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Mono blok cisim mimarisı düzen sistemi veya panik bar sisteminin kilidin mideinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir Yangın Çıkış Kapısı birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile davranışlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının yönı düzen son had farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Bunun midein de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri nedeniyle baplar zarar görmez.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Sizin bağırsakin yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye yönlü yangın merdiveni uygulamasına alay malay hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page